Congres

Tinnitus congres: een multidisciplinaire stapsgewijze benadering

Op vrijdag 6 oktober 2023

test
Welkom bij de Nederlandse Vereniging voor Orofaciale Fysiotherapie (NVOF)

Heb je als fysiotherapeut interesse in het onderzoeken en behandelen van cliënten met gezondheidsproblemen bij functiestoornissen en functionele beperkingen in het hoofd- en halsgebied en in het kauwstelsel? Dan zit je goed bij de NVOF, dé erkende vereniging voor fysiotherapeuten die werken als orofaciaal fysiotherapeut, zich hierin (verder) willen ontwikkelen of interesse hebben in orofaciale fysiotherapie.

NVOF folders

Patiëntenfolders met inlays

Om de consument en anderen goed en professioneel te informeren heeft de NVOF voor de leden patiëntenfolders met inlays ontwikkeld.
Wil je folders bestellen? Klik dan op onderstaande button voor informatie over de bestelprocedure en download het bestelformulier producten.

test

Vind snel de juiste orofaciaal fysiotherapeut bij jou in de buurt

Orofaciaal fysiotherapeut vinden?

De (orofaciale) fysiotherapeuten die je via de website www.defysiotherapeut.com vindt staan allemaal ingeschreven in KRF NL. Ze voldoen aan de kwaliteitseisen van dit register en werken volgens de officiële richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Doordat ze geregeld bijscholingen moeten volgen, werken ze op basis van de meest recente, wetenschappelijke kennis. Zo weet je zeker dat de orofaciale fysiotherapeuten die je hier vindt garant staan voor de best mogelijke behandeling.

Kies bij het uitklapvenster 'Specialisme' --> Orofaciaal fysiotherapeut

test

Praktijkvoering

toolkit.jpg

Uitgebreide toolkit voor OFT'ers

De toolkit ter bevordering van het fysiotherapeutisch handelen is bedoeld bij het onderzoeken en behandelen van patiënten met orofaciale klachten.

NVOF-Toolkit
factsheets.jpg

Factsheets Orofaciale fysiotherapie

Hier kun je de volgende NVOF-factsheets downloaden:

Factsheet
folders-mondmeetopeningskaartjes.jpg

Voorlichtingfolders orofaciale fysiotherapie

Helaas is het niet meer mogelijk om NVOF-folders en meetkaartjes te bestellen. We zijn in overleg met het KNGF wat de mogelijkheden zijn voor de toekomst; denk aan digitalisering van de folders. Hierover is nog geen besluit genomen. Zodra er meer bekend is, zullen we je hier informeren. Om de consument en anderen goed en professioneel te informeren heeft de NVOF voor de leden een patiëntenfolder met inlays ontwikkeld.

Voorlichtingsfolders + meetkaartje
instructie-videos-patienten.jpg

Instructievideo’s patiënten

Hieronder vind je de links naar 4 filmpjes op het NVOF YouTube platform, die je kunt gebruiken voor de instructie van je patiënten.

Instructie video’s voor patiënten
educatie.jpg

Educatie

Hieronder vind je voor Orofaciaal fysiotherapeuten interessante geaccrediteerde studies, cursussen, opleidingen en E-learning voor het orofaciale register.

Educatie
agenda.jpg

Agenda

Hier tref je alle congressen, bij-en nascholingen en beleidsbijeenkomsten.

Agenda