26 maart 2021

Herhaalde oproep - Voorzitter bestuur NVOF gezocht

Jacco bereikt aanstaande november het einde van zijn vierjarige termijn als voorzitter. Hij heeft aangekondigd dat hij het voorzittersstokje wil overdragen aan een goede opvolger.

Hieronder kun je lezen waarom het zo leuk is om deze functie te vervullen:

‘De afgelopen jaren mocht ik met heel veel plezier voorzitter zijn van onze prachtige vereniging. Ik heb dit als leerzaam, uitdagend en stimulerend ervaren.  Het heeft mij enorme voldoening gegeven om mijn steentje te kunnen bijdragen aan onze vereniging. Waarbij mijn doelstellingen met name zijn om de vereniging (weer) van alle leden te maken en onze mooie vak stapje voor stapje meer op de kaart te zetten…. (Ik denk dat we mooie stappen hierin hebben gemaakt, ondanks zaken als Corona en dergelijke)

Dat kan en kon ik nooit alleen, dat doe en deed ik altijd samen. En dat doen we ook nog steeds samen!  Dus ook mijn dank naar alle leden voor hun vertrouwen en hun inbreng!

Maar zoals ik een stapje verder ga met mijn (praktijk-) werkzaamheden, zo moet onze vereniging ook verder. En daarvoor heeft de NVOF wel een nieuwe voorzitter nodig… Ik wil iedereen dan ook van harte uitnodigen die geïnteresseerd is in deze functie en hier vragen over heeft, contact met mij op te nemen.

Ik kan je verklappen; we hebben als NVOF een fantastisch bestuur dat efficiënt is in vergaderen. Maar dat ook nog eens heel gezellig en ondersteunend is, kortom een warm bad en een gespreid bed…!
Oh ja en de leukste leden heeft van alle BI’s…

Dus heeft u vragen of interesse: Jacco Schekkerman: info@headandneckcentre.nl.