Laatste nieuws

13 december 2022
Online webinar tinnitus was een succes!

Op donderdag 6 oktober jl. organiseerde de NVOF de webinar over tinnitus. Tijdens de webinar werd de state of the art evidence en de diagnostiek en behandeling bij tinnitus besproken.

Lees verder
14 november 2022
Vacature MSc Orofaciale Fysiotherapeut (i.o.)

“Kunnen sparren met specialisten als de kaakchirurg, tandarts-gnatholoog, KNO-arts, MKA-chirurg of tandheelkundigen, maar ook samenwerking met de manueel therapeut voor een optimaal resultaat voor de patiënt maken mijn baan compleet”; als dit iets voor jou is, lees dan meer over deze functie!

Lees verder
31 oktober 2022
Bijeenkomst NVGPT met Prof. dr. Antoon De Laat

Op 10 november a.s. vindt er in Utrecht weer een bijeenkomst plaats van de sectie tandarts-gnathologen (NVGPT). Voor het middagprogramma zijn ook orofaciaal fysiotherapeuten welkom.

Lees verder
11 oktober 2022
Proefschrift Jorine A. Vermaire

Graag willen wij het proefschrift 'The effect of head and neck cancer on the oral food process' van Jorine A. Vermaire met jullie delen.

Lees verder
19 september 2022
NVOF in specialistenkatern FysioPraxis

De NVOF heeft een bijdrage geleverd aan het specialistenkatern in de FysioPraxis van september.

Lees verder
NVOF-leden ‘onder de loep!’
08 september 2022
NVOF-leden ‘onder de loep!’

De kracht van een vereniging is dat wij verenigt zijn door ons specialisme, maar dat niet alleen! De NVOF leden zijn naast vak-inhoud ook betrokken zijn op persoonlijk vlak; we zijn een saamhorige en gezellige vereniging. Daarom maken we graag kennis met elkaar. Vandaag nemen we onder de loep.....

Lees verder
01 september 2022
Congres 'No shine without friction' NVGPT en NVVRT

Op 8 en 9 september 2022 organiseert het NVGPT samen met de NVVRT het congres 'No shine without friction'.

Lees verder
18 augustus 2022
Webinar Tinnitus op donderdag 6 oktober 2022

Op donderdag 6 oktober 2022 organiseert de NVOF een webinar Tinnitus vanuit het perspectief van de fysiotherapeut en de audioloog. Het is een online lezing met vier sprekers waarin onder andere de state of the art evidence van tinnitus wordt besproken, de effectiviteit van orofaciale fysiotherapie bij patiënten met tinnitus en het behandeltraject van de audioloog.

Lees verder
NVOF-leden ‘onder de loep!’
07 juni 2022
NVOF-leden ‘onder de loep!’

De kracht van een vereniging is dat wij verenigt zijn door ons specialisme, maar dat niet alleen! De NVOF leden zijn naast vakinhoud ook betrokken zijn op persoonlijk vlak; we zijn een saamhorige en gezellige vereniging. Daarom maken we graag kennis met elkaar. Vandaag nemen we Hedwig van der Meer onder de loep.

Lees verder
09 mei 2022
PWHHT symposium "De patiënt centraal" op vrijdag 10 juni

Vanwege de meivakantie is de sluitingsdatum voor inschrijving voor het PWHHT symposium "De patiënt centraal" op vrijdag 10 juni in Nijmegen verlengd tot 15 mei.

Lees verder