15 juli 2022

Save the date! Webinar Tinnitus

Op donderdag 6 oktober 2022 organiseert de NVOF een webinar Tinnitus vanuit het perspectief van de fysiotherapeut en de audioloog. Het is een online lezing met vier sprekers waarin onder andere de state of the art evidence van tinnitus wordt besproken, de effectiviteit van orofaciale fysiotherapie bij patiënten met tinnitus en het behandeltraject van de audioloog.

Sprekers:

Annick Gilles: Audioloog en professor op de universitair ziekenhuis Antwerpen. Zij gaat een ‘state of the art’ geven op het gebied van tinnitus. 
Sarah Michiels: Gepromoveerd op cervicaal gerelateerde tinnitus en doet momenteel veel onderzoek naar de diagnostiek bij somatische tinnitus. Haar lezing gaat over ‘diagnostiek bij tinnitus’.
Annemarie van der Wal: Gepromoveerd op de effectiviteit van behandeling van temporomandibulaire dysfunctie bij patiënten met tinnitus klachten. Annemarie verteld in haar lezing over de interventie bij tinnitus klachten.
Emile de Kleine is klinisch fysicus-audioloog en gaat in zijn lezing in op het verschil tussen audiologen, klinisch fysicus-audiologen en audiciens en verteld meer over het traject van de tinnituspatiënt bij de audioloog.

De webinar zal later op de middag worden gegeven.

Meer informatie volgt.

Wil je de webinar niet missen? Zet hem dan in je agenda.