sanjin-azabagic--penningmeester-2.jpg
03 november 2021

Sanjin Azabagic

Sanjin Azabagic, penningmeester, stelt zich voor. Sinds 2007 ben ik trouw aan de NVOF en sindsdien altijd actief geweest binnen de vereniging.

Ik begon bij een projectteam om de website voor de vereniging te ontwikkelen en vervolgens ben ik doorgegaan als webmaster.  Daarnaast beheerde ik onze ledenlijst. Later werd ik lid van de Scholingscommissie met als belangrijkste taak het beoordelen van portfolio’s. Een paar jaar later werd ik lid van de Commissie PR met als belangrijkste taak het profileren van het vak Orofaciale Fysiotherapie, waarvan het verzorgen van artikelen voor de Fysiopraxis Specialisten Katern een onderdeel was.

Sinds 2017 ben ik bestuurslid van NVOF met als portefeuille Zorgverzekeringen en ik ben penningmeester. Daarnaast ben ik praktijkeigenaar van Fysiopraktijk Veluwse Poort, op een prachtige locatie in een nieuw medisch centrum in Ede, waar ik werk als orofaciaal fysiotherapeut en manueel therapeut. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Mijn oorsprong ligt in Tuzla, Bosnië. In 1994 is mijn avontuur in Nederland begonnen.