kaakklachten.jpg
12 december 2024

NVOF-NFP online scholing "Kopzorgen"

Op donderdag 12 december van 19:30 - 21:30 uur organiseert de NVOF in samenspraak met de NFP de webinar "Kopzorgen".

Introductie: 
Tijdens deze interactieve online scholing leer je hoe je de verbinding kunt leggen tussen psychosomatische en orofaciale fysiotherapie, wat je in staat stelt om je patiënten holistisch te benaderen. De spreker zal onder andere de volgende onderwerpen laten passeren:
 

  • Veel voorkomende klachten 
  • Theoretische modellen
  • Casuïstiek
  • Wetenschappelijk inzicht
  • Plenaire discussies
  • Samenwerking tussen de disciplines

De scholing is ontworpen om jouw professionele ontwikkeling (verbreiding van je vakgebied) te ondersteunen en een brug te slaan tussen psychosomatische en orofaciale fysiotherapie. Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van een netwerk van deskundige therapeuten die samenwerken om de best mogelijke zorg te bieden

Leeruitkomsten: 
- Herkennen van relevante orofaciale factoren: krijg inzicht in de belangrijke orofaciale factoren en leer hoe je deze kunt identificeren.
- Herkennen van relevante psychosociale factoren: begrijp de belangrijke psychosociale factoren en leer hoe je deze kunt herkennen in je patiënten.
- Diagnostiek en behandeling van de ander: krijg inzicht in wat je collega’s in de orofaciale of psychosomatische fysiotherapie doen op het gebied van diagnostiek en behandeling.
- Zelfstandige interventies: ontdek wat je zelf kunt doen binnen jouw expertisegebied om je patiënten te helpen.
- Samenwerkingsvaardigheden: leer wanneer en hoe je effectief de samenwerking kunt aangaan met collega’s uit de andere discipline.

Spreker:
Dr. Simone Gouw, MSc orofaciaal- en psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut-gnathaloog 

Programma:
19:15 uur inloggen en registreren 
19:30 uur start online scholing 
21:30 uur einde online scholing  

Accreditatie:
Accreditatie is aangevraagd voor psychosomatisch fysiotherapeuten, orofaciaal fysiotherapeuten en algemeen fysiotherapeuten.  

Aanmelden:

Klik op onderstaande button om je aan te melden.