16 juni 2021

Aanmelding VerwijsgidsKanker.nl

De afgelopen jaren hebben IKNL, KNGF en NVFL veel overleg gehad over de database van de VerwijsgidsKanker, het centrale platform voor alles wat met oncologie te maken heeft. Het streven is dat oncologiepatiënten met hun familie en verwijzers snel bij de juiste zorgverlener komen. IKNL beheert de database en de website van verwijsgidskanker.nl.

Hoe kan ik vermeld worden op de verwijsgidskanker?

Sindskort kunnen orofaciaal fysiotherapeuten ook gevonden worden op de verwijsgidskanker.nl. De NVOF adviseert je om je (gratis) in te schrijven en toestemming te geven je werkadres door te geven aan IKNL om zo in de Verwijsgids Kanker opgenomen te worden. Om gevonden te worden moet je toestemming te geven. Dit kan via mijnKNGF.nl op de pagina Mijn gegevens > Instellingen (eerst inloggen) onderaan in het blok Toestemming. Klik op 'bewerk' om de toestemming te verlenen door 'Ja' aan te vinken. De gegevens worden dan doorgegeven aan IKNL en en opgenomen in de Verwijsgids Kanker. Alleen de KRF-geregistreerde orofaciale fysiotherapeuten worden opgenomen.

Met de automatische koppeling worden de gegevens op de Verwijsgids Kanker.nl automatisch up-to-date gehouden. Het is van belang dat je gegevens op MijnKNGF.nl altijd actueel zijn. Op dit moment wordt de koppeling maandelijks bijgewerkt. Wees je er van bewust dat het enige tijd kan duren, voor je bijgewerkte gegevens zichtbaar zijn.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Joost Boelens via e-mail [email protected] o.v.v VerwijsgidsKanker.