16 juni 2021

Gratis NPi service voor leden

Voor de verspreiding van de benodigde vakinhoudelijke informatie heeft het KNGF samen met de beroepsinhoudelijke verenigingen de NPi-Service voor haar leden mogelijk gemaakt. Wekelijks brengt het NPI o.a. een muskuloskeletale nieuwsbrief uit en verzorgt webcasts.

Gratis vakinhoudelijke informatie

Het KNGF heeft een collectief abonnement op de NPi-service (en de NPi-kortingskaart).  Alle leden van de NVOF (met een KNGF-Compleet lidmaatschap) hebben daarmee toegang tot alle 10 thema's van de NPi-service.

MijnNPi.nl
Om gratis toegang te kunnen krijgen, moet je een account hebben bij MijnNPi.nl en een KNGF-relatienummer. Voor de referaten, de webcasts en de toetsen moet je namelijk inloggen met een e-mailadres en een wachtwoord dat je hebt aangemaakt bij MijnNPi.nl.

Hoe krijg je toegang?

  1. Voor jou als NVOF-lid zijn er drie mogelijkheden: je hebt al een account bij MijnNPi.nl met een KNGF-relatienummer. Je hebt automatisch toegang tot de NPi-service en ook een persoonlijk kortingskaartnummer (zie accountgegevens bij mijnnpi.nl).
  2. Je hebt al een account bij MijnNPi.nl, maar nog geen KNGF-relatienummer ingevuld. Je krijgt toegang tot de NPi-service en een persoonlijk kortingskaartnummer nadat je bij je bestaande account je KNGF-relatienummer hebt ingevuld bij je persoonlijke instellingen.
  3. Je hebt nog geen account bij MijnNPi.nl. Je krijgt toegang tot de NPi-service en een persoonlijk kortingskaartnummer nadat je een account hebt aangemaakt inclusief het invullen van je KNGF-relatienummer.

Op je accountpagina van MijnNPi.nl zie je automatisch je abonnementen. Je kunt de referaten en webcasts bekijken op www.npi.nl/referaten c.q. www.npi.nl/webcasts

Meer informatie tref je aan op www.npi.nl/kngf. Je kunt uiteraard ook contact opnemen met het NPi ([email protected] of 033 421 61 00).

NPI webcasts

De NPi-service kent ook webcasts. Je vindt ze op www.npi.nl/webcasts.