bijeenkomst.jpg
14 maart 2024

Algemene Ledenvergadering

De NVOF houdt twee keer per jaar een Algemene Ledenvergadering (ALV). Tijdens de ALV worden de belangrijkste beslissingen voor de vereniging en de orofaciaal fysiotherapeut genomen.

Save the Date

Op dinsdag 28 mei 2024 wordt de Algemene Ledenvergadering van de NVOF in hybride-vorm gehouden en begint om 19:00 uur.

Noteer je de datum vast in jouw agenda!

ALV-stukken tref je aan de rechterzijde van deze pagina.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dit jaar zal er zowel een master OFT student van de HAN als een student van de SOMT spreken. Erg leuk dat deze studenten via deze weg kennis met ons kunnen maken!


Alvast een korte kennismaking met de studenten die komen spreken:

Alessandra Lenhard en Aniek Wolsing (studenten orofaciale fysiotherapeut aan de SOMT) komen spreken op de ALV over hun masterthesis. Dit is een scoping review over risicofactoren bij myogene TMD.

Daphne Vergeer (student orofaciale fysiotherapie aan de HAN) vertelt over haar onderzoek naar welke factoren bijdragen aan het verminderen van de klachten bij mensen met chronische duizeligheid. Ze doet een kwalitatieve studie naar mensen met alle vormen van duizeligheid langer dan 3 maanden. Hierbij onderzoekt zij wat hen heeft geholpen, wat juist niet heeft geholpen en wat er volgens hen anders zou mogen in het behandeltraject van duizeligheid. Ze richt zich hierbij niet alleen op behandeling door middel van fysiotherapie maar op alle hulpverleners die bij het behandeltraject betrokken zijn geweest.

We kijken uit naar de presentaties van alle studenten!

Dus save the date en zorg dat je er of fysiek in Amersfoort of online bij kan zijn.