bijeenkomst.jpg
20 juni 2024

Algemene Ledenvergadering

De NVOF houdt twee keer per jaar een Algemene Ledenvergadering (ALV). Tijdens de ALV worden de belangrijkste beslissingen voor de vereniging en de orofaciaal fysiotherapeut genomen.

Save the Date

Dinsdag 19 november 2024 houden wij onze najaars ALV! Noteer je vast de datum in je agenda?


Terugblik

Op dinsdag 28 mei 2024 werd de Algemene Ledenvergadering van de NVOF in hybride-vorm gehouden en begon om 19:00 uur.

Alle ALV-stukken die zijn behandeld tref je aan de rechterzijde van deze pagina. Tevens staat ook het concept-verslag ALV-NVOF van 28 mei jl. al aan de rechterzijde.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dit jaar hielden een master OFT student van de HAN alsmede twee studenten van de SOMT een presentie. Erg leuk dat deze studenten via deze weg kennis met ons konden maken!


Alvast een korte kennismaking met de studenten die presenteerden:

Alessandra Lenhard en Aniek Wolsing (studenten orofaciale fysiotherapie aan de SOMT) kwamen spreken op de ALV over hun masterthesis. Dit is een scoping review over risicofactoren bij myogene TMD.

Daphne Vergeer (student orofaciale fysiotherapie aan de HAN) vertelde over haar onderzoek naar welke factoren bijdragen aan het verminderen van de klachten bij mensen met chronische duizeligheid. Ze doet een kwalitatieve studie naar mensen met alle vormen van duizeligheid langer dan 3 maanden. Hierbij onderzoekt zij wat hen heeft geholpen, wat juist niet heeft geholpen en wat er volgens hen anders zou mogen in het behandeltraject van duizeligheid. Ze richtte zich hierbij niet alleen op behandeling door middel van fysiotherapie maar op alle hulpverleners die bij het behandeltraject betrokken zijn geweest.

Nieuwsgierig wat je gemist hebt? Bekijk hier hun presentaties.

Namens het NVOF-bestuur en de aanwezige leden heel hartelijk dank voor jullie boeiende presentaties.